Tänään puin ekaan kertaan moneen kuukauteen sukat jalkaan koska oli KYLMÄ! Koko eilisen päivän ja illan satoi rankasti vettä jonka takia lämpöasteetkin laskivat jopa 20 asteeseen yöllä. Vau! Piti nukkua ovet kiinni ja peitot korvissa :) Tänään siivotessakin ei ekaan kertaan hiki virrannut. Tulkoot syksyn viileys :)
 
Viime viikko meni siis isäni ja veljeni vieraillessa hyvinkin ohjelmatäyteisenä. Onneksi kaikki sujui hyvin eikä yhtään ongelmaa syntynyt. Molemmat olivat jo varautuneet ostamaan kaiken mahdollisen tarvittavan vaatetuksen ja saapuivatkin tyhjillä matkalaukuilla :) Shoppailua olikin siis yhteensä kolme päivää ja halvalla löydetiin merkkikamaa (Collezione, Rodi, LC Waikiki). Kummankin matkalaukut täyttyivät viikon aikana. Muutamina välipäivinä kävimme pari kertaa rannalla (kuuluisan Susanoglun ranta korkattiin: oli hyvä) sekä vuorisoretkellä viilentymässä :) Säät suosivat, tosin kahtena viimeisenä päivänä oli pilvistä ja sateli. Se ei meitä haitannut vaan olimme jopa rannalla (suomalainen sisu)! :) Merivesi on aivan ihanan lämmintä, ranta oli silkkistä hiekkaa samoin merenpohja. Nautiskeltiin kunnolla.
 
Ruokapuoli oli isän mielestä todella onnistunut (sanoi että erityisesti mainitse siitä blogissa) :) Iltaisin syötiin mantia, kanapataa, kebabia, grillattuja lihapullia, pyttipannua, paneraattuja kanafileitä ja kerran käytiin ulkona syömässä: vuoristoretkellä kauniissa maisemaravintolassa rotkon reunalla :) Eilen he lensivät sitten Antalyaan jossa viettävät vielä viikon hotelliloman all inclusive hotellissa Sidessä.
 
Kuvia viime viikon tapahtumista lisäilen lähipäivinä kunhan ehdin.
 
Tämän viikon suunnitelmiin kuuluu paljon siivoilua ja valmistumista ensi viikon Ramazan bayramia (juhlaa) varten. Sunnuntaina varmaan matkustamme jo mieheni kotikaupunkiin jonne mieheni veli saapuu maanantai-aamuna. Itse Bayram alkaa 30. syyskuuta ja kestää 4 päivää. Tänä vuonna viralliset tahot ovat antaneet kouluille/virastoille 9 päivän bayram-loman koska muuten työviikko olisi vain 1,5 päivää. Mieheni sai myös uuden opetusjärjestyksensä suunniteltua niin että bayramin jälkeen hänellä on opetusta vain neljänä päivänä viikossa. Mahtavaa :) Kiirettä siis riittää. Sopii hyvin minulle :)