Pitkästä aikaa ehdin taas kirjoitella. Viime keskiviikko-iltana tosiaan isäni saapui tytttöystävänsä kanssa meille ja sen jälkeen on ollut kiireistä. Bussi saapui klo 24 jota ennen me olimme kavereiden luona illallisella. Olin aivan väsy koska olin aamusta asti taas siivonnut ja järjestellyt kotona. En muista illallisesta melkein mitään ja torkahtelin siellä salaa pariksi minuutiksi. Ainoastaan lopulta pieni jännitys piti minut hereillä keskiyöhön asti.
 
Isälläni oli minulle jättityllätyksenä yksi kokonainen matkalaukullinen tavaraa! Nyt on kaksi jääkaappia täynnä herkkuja Suomesta kuten monta eri lajia suklaata, graavilohta ja riisipiirakoita. Juustoakin tuli, kahvia, maitojauhetta, mäntysuopaa, siivousvälineitä, lasiesineitä ja valmispussiruokia. Kaiken lisäksi vielä isäni raahasi mahtavan pinon Seiska-lehtiä ja suomalaisia elokuvia varmaan 10 kpl. Pääsen heti Suomen juoruihin käsiksi... hehehe :)
 
Valitettavasti isälläni oli huonoa tuuria sään kanssa sillä täällä oli juuri viime viikon lopulla mahtava ukkosmyrsky jonkalaista emme olleet nähneet koko talvena. Aurinkokin näyttäytyessään ei ollut kovin lämmittävä vaan tossa parvekkeella aurinkoa ottaessa tuli vilu. Nähtyä tuli kuitenkin meidän markkinat, Forum-kauppakeskus, keskustan basaarialue ja merenrantapuistikko, jossa söimme viimeisenä aamuna aamiaista. Heidän lentonsa takaisin Antalyaan lähti Adanasta jossa kävimme pyörähtämässä myös ennen lentoa yhdessä kuuluisassa kauppakeskuksessa. Kaikkialla oli heidän mielestään todella halpaa ja paljon ostoksia teimme. Kyllä ainakin Suomen hintoja kuunnellessa tuntui että mitä ihmiset siellä oikein pystyy ostamaan. Itsekin Suomessa vieraillessani teen (lue: joudun tekemään) ostokseni ainoastaan kirppiksiltä ja kierrätyskeskuksesta.
 
Niin eli siis isän vierailu meni todella hyvin. He tykkäsivät kaikesta jota teimme (tai sitten vaan kohteliaisuudesta niin sanoivat). Ruokapuolella päivisin oli tarjolla keittoa ja voikkosia, iltaisin valmistin lahmacuneja -turkkilaisia pizzoja- ja tokana iltana grillattiin grillivartaita ja syötiin uusia perunoita. Nam. Toivoimme kuitenkin että he tulisivat myöhemmin uudestaan pidemmäksi aikaa sillä parissa päivässä ei tosiaankaan ehdi tehdä mitään ja minä väsyin todella paljon. Vikana päivänä olinkin kuumeessa ja kaulan imusolmukkeet turvoksissa koko päivän. Se helpotti vasta kun sain napattua pari kipulääkettä ja yöllä nukuttua sellaiset 10 tunnin yöunet. Vieläkään en ole ihan 100 % mutta olo paljon parempi.
 
Seuraaviin vieraisiin on tasan kuukausi aikaa :) Minkäköhänlainen ruljanssi siitä tulee.