Täällä on taas päivät normalisoitunut vihdoin isän vierailun jälkeen. Tänään oli mieheni vapaapäivä joten tähän mennessä ei olla mitään erikoista tehty. Heräsin kyllä jo liian aikaisin (klo 7.30) vieressä olevan koulun aamunavaukseen. Aamupalat ovat oikein ylellisiä kun pöytään voi laittaa normaalin valikoiman lisäksi graavilohta, kermajuustoa ja voileipäpikkelsiä. Taivaallista :) Huomenna meille on tulossa vieraita jotka sitten joutuvat koekaneiksi moniin suomalaisiin herkkuihin...hihiih.. :) Kotona on vielä vanhaa glögiäkin jota aiotaan tarjota, katsotaan miten suut pannaan.
 
Ens viikon maanantai on taalla taas vapaapäivä ja mieheni mietti lähtisimmekö viikonlopuksi anoppilaan koska mieheni täti saapui Hollannista sinne ja mieheni haluaisi nähdä hänet. Tosin on myös mahdollista että täti tulee tänne Mersiniin. 3 päivän reissu on aika rankka kun pitäis taas kiertää kaikki sukulaiset. Aamusta yömyöhään se olisi seikkailua akselilla Gaziantep - Kahramanmaras - kylä (mieheni vanhempien kotikylä) - Pazarcik ja se ottaa koville. Vielä kun siihen päälle vielä lisää 4 tuntia ajomatkaa täältä sinne. En ole kovin innokas lähtemään mutta annoin kuitenkin päätösvallan miehelleni koska kyse on hänen sukulaisistaan.
 
Pitäisi pestä parvekkeet ja sen jälkeen markkinoille hevi (hedelmä/vihannes)-osastoa täydentämään. Olisikohan tällä viikolla aprikoosit jo tarpeeksi kypsiä... :) Illalla syödään eilen tekemääni kiinalaista kasviswokkia joka sisältää kaikkea mahdollista vihannesta mitä kotoa löytyi (kaalia, kurkkua, sipulia, paprikaa) sekä mieheni annokseen erityisesti lisäsin vielä herkkusieniä. Vinkkinä: kun olen lisännyt spagetit tai makaronit kasvisten joukkoon lisään aina mausteeksi yksi-kaksi ruokalusikallista soijakastiketta ja yhden ruokalusikallisen hunajaa sekä teelusikallisen jauhettua inkivääriä. Sekoitan joukkoon kunnolla ja vielä minuutin verran annan seoksen paistua wokissa. Antaa ruoalle todella hyvän itämaisen maun. Hunaja antaa makeutta. Suosittelen! Annosten päälle vielä tarjoiltaessa silputtua ruohosipulia ja juustoa, nam!! :)