Eli eilen aamulla aikaisin lähetimme sukulaiseni takaisin kylmään Suomeen jonne he turvallisesti saapuivatkin. Viikko sujui kuin siivillä ja joka päivä oli paljon tekemistä. Muutamana voin mainita että kävimme rannalla, Forum kauppakeskuksessa, rantabulevardilla, huvipuistossa ja kaupungin ostoskaduilla. Ilmat suosivat koko loman ajan lomailijoita ja viimeiset pari päivää olivat jopa tuskallisen kuumat (ihanaa!!!). Tietenkin kuumuus valitettavasti rajoittaa liikkumista päiväsaikaan joten päivän ohjelmat piti suunnitella hyvinkin etukäteen. Vielä olisi ollut nähtävää vaikka missä ja tekemistä. Huomasin että viikko ei siis ole kovinkaan pitkä aika. Yhtäkään päivää emme vain lepäilleet vaan joka päivä aamusta asti olimme liikkeessä. Iltaisin olikin sitten hyvin nuukahtelevaa porukkaa olkkarissa :D Lapset tykkäsivät rannasta ja huvipuistosta todella paljon, tosin rannalle he eivät toista kertaa halunneet. Kauppakeskuksessakin he tekivät hyviä ostoksia. Täällä merkkituotteet ovat paikoittain jopa 50 % halvempia kuin Suomessa (ilman alennusta). Esimerkiksi Adidaksen aidot jalkapallopelipaidat (siis Adidas liikeessä, ei missään markkinoilla) maksoi 40 EUR per kpl kun Suomessa hintaa olisi yli 60 EUR. Kultaa ja hopeaa tuli myös ostettua halvalla. Kaiken kaikkiaan mielestäni viikko oli ihan onnistunut ja mukava. Toivottavasti vieraamme tulevat uudestaan tai tekevät vaikka tänne tulemisesta vuosittaisen tradition :)
 
Eilinen oli vielä kaiken lisäksi meidän 3. hääpäivämme jota juhlimme illalla menemällä ulos syömään. Kotiintullessamme juttelimme ja valvoimme vielä pitkään yöhön joten tänä aamuna ollaan hiukan rättejä :)  Sain lahjaksi mieheltäni seinäkellon jossa oli hänen itsetekemänsä keskiosa: valokuva ja itsekirjoitettu runo.
 
Tänään alkoi siivoaminen jonka aion suorittaa vähän myöhemmin iltapäivästä. Työtä riittää kiitettävästi :) illaksi eksili corbaa semizotulla.