Täällä on ollut ainoastaan, yhdellä sanalla: KUUMA. Kotona ei oikein pysty mitään tekemään kun kokoajan hikoiluttaa ja pitää suihkussa käydä. Siivous ja ruoanlaitto ovat viimeisiä asioita joita pystyn ajattelemaan. Käsissäni oleva ärsyttävä ihottuma on hyppinyt silmille niin että en ole oikein pariin päivään kotitöihin käsiäni iskenyt. Siivosin muutama päivä sitten oikein kunnolla (äiti: allergiselle iholle tarkoitettuja kumihanskoja + alushanskoja käyttäen) ja kuumuudesta johtuen käteni suorastaan kiehuivat hanskoissa. Tästä johtuen  käteni ovat olleet täynnä vesikelloja, kuoriutuvaa, hilseilevää ihoa ja kipua. ARGH! Onneksi rakas mieheni on auttanut kotitöissä, ruoanlaitossa (olemme tilanneet ulkoa) ja jopa suihkussa käymisessa (pesuaineet jopa polttavat). Olen tehokuurilla hydrokortisonia ja se on näinä "lepopäivinä" auttanut todella hyvin. Koulujen alettua mennään sitten lääkärille hakemaan lisää rohtoja jos ne sitten pitäisivät koko ihottuman pitempään poissa.
 
Nyt sitten olen vajonnut laiskaksi kotirouvaksi olohuoneen sohvalle selaillen TV-kanavia. Päiväni pyörivät CSI:n, Nanny 911, erilaisten kokkiohjelmien, Law&Orderin, Animal Planetin ja Top Gearin parissa. Ainakin iltaisin ja öisin CSI maratonit ovat hengenpelastus. Muuten ei tulisi unta silmään :)
 
Ruoka ei maita, uni ei tule, minnekään ulos ei tee mieli mennä koska siellä vaan hikoilet kuin sika, kotona ei voi mitään tehdä: TYLSÄÄ! Toivon että nämä hitsinmoiset helteet voisivat jo pian helpottaa (Pliisss). Tylsyydessä askaroimme mieheni kanssa linnuillekin helpotuksen näille kuumille päiville: altaan :)  Nyt pikkuisetkin voivat halutessaan vilvoitella pesu-altaassaan kun eivät kuumuutta pääse mihinkään pakoon. Hyvin ovatkin sitä käyttäneetkin :) Välistä toivoisin että itsekin pääsisin siihen.. :D Linnuista puheenollen tilasin Suomesta meidän pikkuväelle vähän erilaisia herkkuja joita täältä ei saa. Suomessa nämä lemmikkiasiat ovat vähän pidemmällä kuin täällä Turkissa joten valikoimat ovat todella laajat. Eivätkä hinnat ole ollenkaan kalliit verrattuna Turkin hintatasoon. Monet erikoisruoat täällä maksavat kaksinkertaisesti. Mieheni sanookin usein että meidän linnut ovat varmaan Mersinin onnekkaimpia lintuja koska niitä niin paljon ajattelen :)
 
Isäni ja pikkuveljeni ovat tulossa tänne syyskuun puolessavälissä viikoksi. Heidän jälkeensä melkein heti mieheni veli tulee Ruotsista tänne ennen kuin lähtee kuukaudeksi armeijaan. Hänen kanssaan me vietämme varmasti Ramazan bayramin mieheni kotikaupungissa. Tietenkin tulemme viettämään täällä Mersinissäkin unohtumattomia päiviä :) Mutta ensimmäisenä ajatuksissani ja suunnitelmissani on tietenkin omat vieraani ja minkälaista ohjelmaa heille keksisin. Kunhan mieheni lähtee kouluun niin pääsen sitten suunnittelemaan pääsääntöisesti vierasohjelmaa :)
 
Nyt taas on mentävä suihkuun koska kirjoittaessakin tuli hirveä hiki..*huokaus*