Viime päivinä meillä on ollut ongelmia koisanaan. Muutamia hyviä asioitakin on tapahtunut mutta niitä on varjostanut tietokoneongelma joka alkoi viime sunnuntaina. Tietokoneemme vaan jostain syystä sanoi sopimuksensa irti sotkemalla koko järjestelmän ja tuhoamalla kaikki tiedostot. Edes uuden järjestelmän lataaminen alusta ei sujunut ongelmitta vaan mieheni sai todella työskennellä kunnolla. Noh eilen illalla tuntien ja tuntien uurastuksen jälkeen mieheni sai vihdoin käyttöjärjestelmän ladattua koneelle. Nyt se toimii jotenkuten normaalisti joten pystyn kirjoittamaan nopiasti tänne blogiinikin. Mieheni makoilee ansaitusti vielä sängyssä... :) Harmittaa kuitenkin että suurin osa esim. uusista valokuvista hävisi tässä hässäkässä.
 
Hyvää mitä on tapahtunut on tietty se että isäni on saapunut Turkkiin :) He saapuivat viime perjantai-iltana myöhään Antalyaan jossa he viettivät yhden yön. Seuraavana päivänä he siirtyivät Alanyaan jossa majailevat keskiviikkoon asti. Ostimme heille bussiliput keskiviikoksi tänne Mersiniin jossa he viipyvät toivottavasti lauantaihin asti. Vaikeuksitta ei heidänkään matkansa alkanut vaan Antalyassa taksit eivät meinanneet löytää heidän hotelliaan (en tiedä yrittävitkö vain huijata) ja meikäläinen joutui turkiksi ojentamaan kuskia. Noh, ongelmat ei tähän loppuneet, hotellissa ei ollut heidän hotellivaraustaan. Ja hotelli oli täynnä. Isäni oli varannut huoneen netistä ja maksanut sen jo. Eli oli siis internet-sivuston vika ettei ollut seurannut oliko hotellista tullut huoneelle vahvistus. No hotelli oli kuitenkin ymmärtäväinen ja antoi heille huoneen joka ei kuitenkaan vastannut normaalia huonetta. Valitus on siis tehtävä... 
 
Heidänkään ongelmansa ei tähän loppuneet. Seuraavana päivänä isäni naisystävä unohti kameransa taksiin jolla he matkustivat Antalyasta Alanyaan. Onneksi hotelli oli järjestänyt heille tuon taksin joten kuljettaja oli tunnettu. Illalla sain asian selvitettyä hotellille ja he löysivätkin kameran heti. He lupasivat lähettää sen maksullisena lähetyksenä minulle maanantaina eli sen pitäisi saapua tänään.
 
Isäni tulo on tietty antanut energiaa tehdä supersiivousta kotona. Eilen tuli pestyä olkkarin matto (niillä vaahtoavilla mattopesuaineilla) ja sohvien päällyset. Tänään olkkarissa tuoksuukin puhtaalta :) Samalla meidän kolmas, makkarin viereinen, parveke kuurattiin viikonloppuna oikein kunnolla mieheni kanssa. Linnut olivat olleet sen valtiaita viimeisen vuoden ajan emmekä koskaan oikein käytä sitä muuta kun tavaran varastoimiseen. Nyt asiaan tuli muutos! Linnut on saanut jo lähdön monta viikkoa sitten. Heidän jälkien siivoomiseen meni kyllä reilu tunti vaikka parveke on about 2 neliömetriä. Tuli käytettyä aimo tujaus pesuaineita joten työntekokin muuttui höyryissä hilpeäksi :D Lopputuloksena kauniin kiiltävä, putipuhdas pyykkien kuivatusparveke. Kesäisin helteillä on myös kiva pitää sen ovea auki makkarissa nukkuessa jotta viileää ilmaa pääsee sisälle. Kokeilin tätä eilen iltapäivällä nokosten aikaan ja ai ai, kyllä oli makoisaa :)
 
Se tästä tällä kertaa. Seuraavan kerran kuulette minusta kunhan tietokoneet ja työt sallivat.... :)