Viikonloppu huristi ohi taas eikä tullut paljoa mitään erikoista tehtyä, plääh...tälläinen viikonloppu ei koskaan tunnu hyvältä. Mutta onneksi miehelläni on tiistai vapaana joten se päivä yleensä käytän hyväkseni mini-viikonloppuna :) Koko viikonlopun ilmat olivat todella kauniit ja lämpimat. Aamupalan pystyimme syömään parvekkeella tosin tänään tuulen takia oli hiukan vilu. Eilen taasen paistuin :) Mieheni ilmoittautui vapaaehtoiseksi valvojaksi viime viikolla ajokorttikokeeseen joka tapahtui eilen. Olin siis kotona aamusta iltapäivään ja käytin sen ajan hyväkseni pesemällä parvekkeet ja keskustelemalla äitini kanssa.
 
Sain siis vihdoin äitini kiinni netissä. Hänellä oli hyviä uutisia koskien tulevaa matkaa. Kuulema asia oli "melko varma" joten ilahduin suuresti! Vielä he eivät ole matkaa varanneet koska tarkkaa ajankohtaa he eivät ole saaneet sovittua. Toivon että seuraavien parin viikon aikana asiaan saataisiin lisää varmuutta :)
 
Muutenkin viime aikoina Mersiniin on rantautunut aikamoinen vierasaalto. Huomenna mieheni serkku saapuu tanne aitinsa ja puolisonsa kanssa. He tosin yöpyvät vain yhden päivän jonnka jälkeen matka jatkuu. Meille he varmaan tulevat illalla teelle. Mieheni täti jää tänne joten heitäkin kestitetään joku ilta. Isäni tulee 2 viikon kuluttua 2 päiväksi. Siitä taas kuukauden päästä äitini ja tätini viikoksi...jippii :)
 
Keskiviikko onkin 23 Nisan eli Lasten Juhlapäivä. Tällöin joka paikassa on lapsille suunnattuja tapahtumia, tanssiesityksiä ja kouluissa vietetään erityisiä juhlia. Olen suunnitellut meneväni mieheni kouluun tuona päivänä seuraamaan juhlaa. 23 Nisan on meille myös merkittävä päivä sillä tuona päivänä tapasin ekaa kertaa 5 vuotta sitten mieheni kouluystäviä ja meidän suhteemme "virallistui". Tuosta päivästä 7 kuukautta eteenpäin vietimme kihlajaisia...oi niitä aikoja :)