Taas pitkästä aikaa ehdin kirjoitella. On ollut vaikeampaa saada mies kangettua tietokoneen ääreltä koska hänellä on ollut työjuttuja tehtävänä. Joten nyt varastin hiukan aikaa itselleni ja lomakuville. Yritin järjestellä niitä nettiin Picasan avulla ja albumin löydättekin täältä:
 
Enjoy!!!
 
 
 
Muuten elämä täällä Mersinissä on palanut vanhoille raiteilleen. Kuumaa on kyllä eikä Marmariksen kuumuus ole mitään verrattuna Mersiniin. Ilmankosteuden takia hiki valuu jo pienestäkin liikkumisesta ja olo on nihkeä koko ajan. Suihku kolme kertaa päivässä on aika yleistä :) En valita sillä kesä on vain kerran vuodessa.
 
Olemme aloittaneet mieheni kanssa kesäprojektimme eli uuden häkin teon linnuillemme. Eilen piirsimme piirrustukset ja suunnitelmat sekä otimme mitat. Tänään olisi tarkoitus vähän selvittää minkäläista materiaalia markkinoilla on. Kovin halvaksi ei tämä häkki tule mutta pitemmän päälle se kannattaa sillä lintusetkin saavat sitten lisää tilaa ja ovat onnellisempia. Ehkä myöhemmin pystymme ottamaan lisää lintuja (haaveissa neitokakadu) kun häkki on tarpeeksi iso. Ainakin seuraavat pari päivää menevät siis täysin ahertaessa ja puunatessa sitä häkkiä kunhan saamme materiaalit ostettua.
 
Tuohon veljen vaimon käyttäytymiseen vielä että kyseessä ei todellakaan ole masennus. Hän käyttäytyy todella iloisesti ja nauraa koko ajan oman perheensä kanssa mutta miehensä perheen kanssa on haudanvakava ja laiska kun lehmä. Hän on vain suoraan sanottuna tyhmä ja käytti meitä ainoastaan orjinaan tuon kuukauden ajan. Me toimme kassi ja laukkukaupalla lahjoja hänelle johon me emme saaneet edes kiitosta. Joten se siitä lahjoista ja arvostuksesta. Tämän jälkeen hän saa vaan nuolla näppejään. Mieheni ja veljensä pelkäävätkin että tällä vaimolla on jotain pahoja aikomuksia koska kaikki säästöön kertyneet rahat hän käyttää kullan ostoon jotka sitten piilottaa. Voi olla hyvinkin mahdollista että joku päivä tämä naikkonen ottaa kullat ja häipyy kuin tuhka tuuleen. En yhtään ihmettele. Noh se siitä.
 
Kävimme myös pari päivää sitten poliisilaitoksella antamassa sormenjälkiä sekä he kyselivät kysymyksiä meidän avioliitosta. Seuraavaksi tulee ryhmä meidän kotiin tarkastelemaan ja kyselemään ja ensi kuussa olis tarkoitus sitten mennä tämän suuren komitean eteen tentattavaksi. Vähän jännittää mutta kait se siitä.
 
Muuta erityistä mainittavaa ei kait ole. Mieheni huutaa nälkäänsä joten menen värkkäämään jotain suuhunpantavaa.. :)