1709634.jpg
 
Me olemme jo valmiita matkaan.
 
Undut saivat tänään kummatkin kunnon suihkutuksen ja häkin siivouksen sekä järjestelin heidän ortensa uudestaan. Nyt ne nauttivat putipuhtaina siementikuista (namia) odotellen iltaa jolloin he pääsevät eläinkauppasedän hoiviin.
 
Mieheni on taasen koko aamun järjestellyt pieniä asioita enimmäkseen auton parissa (ah nämä miehet ja heidän autonsa) ja vielä on asioitava pankissa sekä huoltsikalla hakemassa LPG:tä (Liquid Petrol Gas), joka on siis maakaasua. LPG maksaa tälläkin hetkellä puolet vähemmän kun normaali bensa joten sen takia matkustaminen omalla autolla on halvempaa (ja nopeampaa kuin bussilla). Esimerkiksi yksi tankillinen (35 litraa) LPG:tä vie noin 430 km ja se maksaa 65 YTL joten halpaa on. Tämä reissu me varmaan selvitään kahdella tankillisella kunhan ajetaan rauhallisesti :)
 
Minä taasen olen sekoillut taas koko aamupäivän vaatteiden kanssa ja VIHDOIN sain kaikki laukkuun sopivasti menemään. Tilaakin jäi joten jippii!! :) Pääsyy tähän tietenkin oli se, että mieheni valitsi vaatteita joita ei halua ottaa mukaan :) Se tiesi enemmän tilaa minulle! Aamulla oli myös kivana yllärinä 3 tuntinen sähkökatkos jonka takia minulta on nyt kestänyt pyykkien pesu (laitoin ne koneeseen 15 min ennen katkosta) about 5 tuntia. Vieläkun pyykkien seassa on paljon huomenna mukaanotettavaa niin stressikäyrä nousi. Valmistelin jo mielessäni koko koneellisen pesemistä käsin jotta ehtivät kuivua. Onneksi sähköt palasivat ja kone taas pyörimässä. :) Tuliaiset on nyt myös ostettu ja pakattu. Anoppi ja mieheni sisko tulevat iltamyöhään joten heidän kanssaan tulee sitten sorvailtua ruoan ym kanssa. Huomenna aamulla aikainen herätys ja lähtö kohti lomaa...
 
Kaikille hyvää kesälomaa ja paljon aurinkoa sinne Suomeenkin! Nähdään taas kuun lopulla...