Pari viime päivää ovat olleet ihanan helteiset. Mittari näyttää 30 astetta ja hiki valuu...taivaallista! Olenkin kaivannut näitä helteitä. Ehkä tykkään liikaa kesästä.. :D Parin kuukauden päästä kadun varmasti näitä sanojani kun se "helvetti" alkaa. Eli siis helvetinmoiset helteet.
 
Lähtölaskenta isäni ja äitini vierailuihin alkoi myös virallisesti eilen. Isäni tulee siis jo parin viikon päästä ja äitini antoi myös vihreää valoa vierailulleen tätini perheen kanssa. He olisivat tulossa vasta kesäkuun alussa mutta aika menee nopeasti. Todella kivaa! Äiti viipyy viikon verran joten ehdimme kunnolla kierrellä kaikkialla ja nauttia yhdessäolosta. Mahtavaa! :)  Tervetuloa!
 Täytyisi vielä saada pikkuvelikin tänne jollain keinolla. Mutta ei isoa miestä saa liikkeelle jos ei itse halua.  
 
Muuta päivän ohjelmaa: aamulla meidän on tarkoitus mennä aamupalalle parin ystävämme kanssa meren rannalle, mutta mieheni ei ole vielä edes herännyt. Pitäisi varmaan mennä herättelemään...minulle iltapäivä on auringonottoa, mieheni varmaan lähtee ulos yhden kaverinsa kanssa.
 
Me saimme myös viime viikonloppuna vierailleelta mieheni serkulta noin 70 kpl uusimpia leffoja joita me myös aiomme katsoa. Ai niin, perjantaina on taas Lost pitkästä aikaa. JEE!