Tänä kesänä on kyllä luonto antanut näyttöä omasta vahvuudestaan oikein olan takaa. Ensimmäiseksi koimme maanjäristyksen Marmariksessa heinäkuussa, nyt tänään koimme sitten toisenlaisen luonnonvoiman: pyörremyrskyn.
 
Koko päivä ilma oli pilvistä ja todella tuskaisen painostavaa. Illalla sitten ihan aivan yhtäkkiä rupesi tapahtumaan: meidän edessä olevien rakennusten katoilla tavara lensi, sähköjohdot välkkyivät. Uskomattoman voimakas tuuli riepotti meidän viereisiä kortteleita ja katuja. Parvekkeilta lensi tavaraa teille ja ihmiset juoksivat kirkuen koteihinsa. Tuuli oli pyörremäistä ja selvästi näimme pyörremyrskyn muotoisen pilvimuodostuman jonka sisällä tavarat, linnut (raukkaparat) ja roskat pyörivät. Kaikki tavarat parvekkeilta nopeasti sisään ja ovet säppiin. Ikkunasta varovasti seurailtiin tapahtumia. Nopeasti se etenikin meidän ohi kohti keskustaa ja Mersinin korkein 52 kerroksinen pilvenpiirtäjä joka näkyy meiltä todella hyvin, oli kadonnut täydellisesti tuohon pilveen ja sen ympärillä pyöri tavaraa....pyörremyrskyn jälkeen alkoikin voimakas ukkosmyrsky joka sitten antoi oman loppumelodiansa tähän esitykseen.
 
 Ainakin meidän lähialueilla ei onneksi mitään pahempaa sattunut mutta kyllä se oli mahtava näytös by Mother Earth. Kiitos vaan..ei muuta kun respect.......
 
 
1849659.jpg