Eilen tein siis seuraavia rullia, ohjeen löysin netistä jota vähän muokkasin omaan makuuni sopivaksi :)
 
Kiinalaiset kanarullat (kahdelle)
 
1,5 kananrintapalaa
3 ruohosipulia
1 sipuli
3 vihreää pippuria
kourallisen verran persiljaa
2 yufkaa eli valmista ohutta taikinalevyä
 
Ekaksi silppusin sipulin ja vihreät pippurit pieneksi silpuksi. Pannulle oliiviöljyä ja sipuli/pippurisekoitus pannulle pirisemään. Tällä välin pilkoin kananrintapalat pieniksi paloiksi ja lisäsin ne sipulien joukkoon ruskistumaan. Annoin niiden olla pannulla noin 5 minuuttia kunnes kana oli täysin kypsä. Lisäsin mausteet: suola, mustapippuri, valkopippuri, chilimauste, punainen tulinen pippuri, tandoor-mauste (valinnaista) ja sekoitin mausteet seoksen sekaan. Tämän jälkeen lisäsin vielä teelusikallisen verran tomaattipyreetä jonka sekoitin tasaisesti joukkoon. Annoin vielä vähän ruskistua. Vihaviimeiseksi lisäsin joukkoon pieneksi silputut ruohosipulit ja persilijan. Voila, täyte on valmis.
 
Seuraavaksi otin käsittelyyn yufkat. Niitä myydään täällä Turkissa ympyränmuotoisina joten jaoin 2 yufkaa tasaisesti kumpikin neljään osaan joten minulla oli loppujen lopuksi kahdeksan palaista. Laitoin täytettä (n. 2 ruokalusikallista/pala) palan leveämpään kohtaan, reunat taittelin täytteen päälle ja kierräytin rullan valmiiksi. Kun kaikki rullat olivat valmiina lämmitin taas paistinpannulla oliiviöljyä ruskistamista varten. Ruskistin näiden rullien kummatkin puolet rasvassa kunnes ne olivat kauniin ruskeat. Valmista! Ja lopputulos oli jotenkuten tämännäköinen:
1443448.jpg
 
Tein myös kumppaniksi jugurtti-kastikkeen joka on todella helppo tehdä ja sopi mainiosti ruoan seuraksi:
 
3 dl luonnonjugurttia
2 valkosipulinkynttä
suolaa
tilliä
minttua
halutessa myös muita yrttejä voi käyttää
 
Purista valkosipulinkynnet luonnonjugurttiin, lisää mausteet. Tilli ja minttu voivat olla kuivattuja mutta tuore on parhain. Sekoita. Anna maustua hetki ennen tarjoilua.