Vihaisissa tunnelmissa alkanut viikonloppu on nyt ohi. Eikä se sujunutkaan niin huonosti kuin ekaksi kuvittelin. Lauantaina meilla oli todella miellyttävä aamupala mieheni koulukaverin (siis työpaikan) rantapuistikossa. Istuttiin auringossa nurtsilla vilttien päällä ja nautittiin taivaallisista leipomon tuotteista. Tästä tietenkin rangaistuksena ähky ja auringonpolttama iho. Mutta oli se sen arvoista...toivottavasti tulevaisuudessakin pystyn tämän mieheni ystävän kanssa tapailemaan sillä hän oli ihan mukava ja samalla taajuudella kuin minä.
 
Sitten meidän "päävieraat" saapuivat vähän myöhässä illalla ja vietimme ihan kivan illan yhdessä. Pariskunta oli ihan mukava ja vitsejä tuli kerrottua suuntaan ja toiseen. Heillä oli illaksi vielä suunnitelmia muualla mutta tulivat yöksi myöhemmin. Aamulla syötiin ja juotiin kunnon tuhti aamupala ja lähdettiin kiertelemään Mersiniä. Käytiin Forum kauppakeskuksessa ja sen jälkeen mentiin merenrantaan piknikille.
 
 
 
1462538.jpg (Forum AVM)
 
Tällä kertaa istuttiin varjossa :) Koko viikonlopun lämpötila on ollut kivasti 25 asteen yläpuolella joten ulkona on ollut todella lämmintä. Meidän asuntolassakin alkoi viime yönä sähkökatkot joka on merkki että kaikkialla ilmastointilaitteet on alkanut toimia kaupungissa öisin. Selvä kesän merkki! Nyt tänä iltana hoitelen auringonpolttamaa ihoani ja rentoudun. Huomenna taas on mieheni työpäivä joten arki alkaa! Tiistaiksi suunnittelemme grillausta. Meidän kotona parvekkeella on grillisyvennyt (yleensä uusiin rakennuksiin tehdään) ja grillaamme ainakin kerran kuussa.Viime aikoina emme ole grillanneetkaan joten tekee jo mieli! Tällä kertaa mieheni haluaa myös grilattua täytettyjä herkkusieniä, herkkua!
 
Iloa alkuviikon arkeen!