Eilen kolme kertaa yritin aloittaa kirjoittamista tänne blogiin ja aina jostain syystä se ei onnistunut. Päätin nyt ottaa taas härkää sarvista kiinni ja koettaa onneani! Meille tuli taas vieraita viime hetken varoituksella (inhoamani asia). Heidän soittonsa jälkeen minulla oli kaksi tuntia aikaa käydä markkinoilla, valmistaa ruoka ja siivota kämppä. Tietenkin aikataulu ei onnistunut mitenkään vaan jouduin pomottamaan miestäni tekemään joitain töitä. Olin suihkussa kun vieraamme soittivatkin että he tulevat vähän myöhemmin, helpotus!! Sain siis rauhassa valmistaa ruoan: salaatit ja pöydän kattauksen, ennen kuin vieraamme saapuivat ja täten vetää henkeä.
 
Vieraamme olivat mieheni yliopistokavereita ja heidän lapsensa. Meillä olikin antoisa ilta keskustellessa politiikasta, Turkin tulevaisuudesta ja nykyisestä tilasta sekä kaikesta muustakin. Paransimme maailmaa myös vodkalla terästetyllä glögillä josta he pitivät suuresti. Heidän lapsensa (puolitoistavuotias tyttö) viihdytti meitä myös tanssimalla ja juoksemalla ympäri taloa. Etenkin undulaatit olivat kovasti tyttösen mieleen :) Meidän undut ovat muuten tuon kuukauden eläinkauppareissun aikana oppineet visertämään ja laulamaan niin nätisti että oikein hyvä mieli tulee. Ennen he rääkyivät aamu kuudesta lähtien hirveän kovalla äänella aina aamupäivään asti jonka jälkeen pientä pulinaa ja viserrystä tuli. Nyt rääkyminen on täysin loppunut ja laulaminen on todella kaunista. Kiitos kuuluu varmasti eläinkaupassa naapurissa asuneelle kanarianlinnulle :)
 
Tänään ohjelmassa varmaan on häkin osien ostamista ja ehkä häkin rakentamisen aloittamista. Se ei ole niin yksinkertainen homma joten varmasti aikaa kuluu. Mieheni kanssa myös päätettiin että lähdetään tän kuun lopulla vielä pariksi päiväksi mieheni kotikaupunkiin ennen kuin koulut alkavat. Itse en kovin haluaisi lähteä mutta miehelleni asia on tärkeä joten tietenkin olen myös siellä missä mieheni on. Teimme myös päätöksen lähteä koeputkihedelmöitykseen Ramadanin jälkeen eli lokakuun alussa. Se jännittää minua etenkin todella paljon koska en tiedä mitä taas lääkärit sanovat. Pelkään kovasti kaikkea negatiivista jota tuon hoidon aikana voi sattua tai selvitä...toivon kuitenkin että kaikki menee suunnitellusti ja vihdoin saataisiin raskaus aikaiseksi.