Marmariksen loma häämöttää horisontissa ja sen takia stressi lisääntyy. Paljon asioita pitää saada loppuun ennen lähtöä ja paljon valmisteluita täytyy tehdä. Mieheni tänään juoksi minun oleskeluluvan perässä ja saikin kaikki asiat hoidettua. Huomenna klo 16 saan käydä hakemassa lupani. Keskiviikkona sitten hakemaan kansalaisuutta rinta käppyrällä: kaikki paperit ovat kunnossa. Tosin jos joku virkamies on vittumaisella päällä niin he kyllä palauttavat sinut nopeasti maanpinnalle. Esimerkiksi tänään mieheni joutui kokemaan tämän. Valokuvani paperin laatu ei kuulema ollut hyvä, pitäisi olla paksumpi. Just! Sitten vaan uutta kuvaa hakemaan....
 
Illalla söimme poronkäristystä ja perunamuussia. Se oli mieheni mielestä hiukan eksoottista eikä syönyt kuin pienen annoksen. Noh, jäi minulle enemmän :D Vaikka käristys oli säilykkeestä niin se maistui todella hyvältä.
 
Illalla myöhemmin mieheni taas keskusteli vuokranantajan kanssa vuokrasta ja koko keskustelu meni tappeluksi koska vuokranantaja ei ole kovin älykäs ihminen. Hänen kanssaan ei voi keskustella mistään. Hän haluaa yhä edelleen 20 % korotuksen vuokraan, ei hyväksy asuntoomme tekemistä korjauksista syntyneitä maksuja omiksi maksuiksiin ja huutaa jos hänelle jotain vastaan sanoo...Taas muutto rupeaa olemaan helpompi ja edullisempi vaihtoehto. Saa nähdä mitä tästä tulee.