Mikä on siis MiniHeli? Pienenpieni kannettava: 10 tuumainen MSI Wind Notebook (normaalit kannettavat 15 tuumaisia). Nämä pikkuruiset ovat tulleet markkinoille vasta pari kuukautta sitten ja Mediamarkt-tietotekniikkajätti laittoi ne tällä viikolla alennukseen: vain 699 YTL per kone. Normaali hinta muualla on about 100 YTL enemmän. Suomessakin on hinta huomattavasti kalliimpi plus että tilauksia saa odottaa vielä pari kuukautta ennen kuin maahantuoja pystyy sen toteuttamaan.
 
1820607.jpg
 
Pari päivää sitten Mediamarktissa seikkaillessamme tuli vastaan iso torni näitä kannettavia ja heti se varasti sydämeni. Minun oli vain saatava sellainen!! Onneksi mieheni oli minun kanssani samalla linjalla. Tällä hinnalla saimme siis pienenpienen koneen jossa on voimaa kun isossa kannettavassa. Minun käyttöäni varten täydellinen kone jolla pystyn selaamaan nettiä, käsittelemään kuvia, kuuntelemaan musaa ja katsomaan leffoja. Pelaaminen myös sujuu. Kokonsa puolesta tämä sopii hyvin käsilaukkuun joten se varmaan seuraa mukanamme matkoilla enemmän kuin tuo isompi veljensä :)
 
Tarkoitus on siis että pystyn nyt enemmän kirjoitellemaan tänne blogiin ja pitämään "omat" juttuni tällä koneella silloinkin kun mieheni täytyy tehdä töitä tuolla isommalla. Langattoman internetin kanssa pystyn myös käyttämään tietokonetta kaikkialla kodissa (esim keittiössä pystyn katsomaan telkkaria). Ihanaa!!
 
Vatsa kyllä kurisee siihen malliin että on pakko mennä valmistamaan aamupalaa. Pikaisiin kuulumisiin.:)