Tänään saimme uutisia anoppilasta että he tulevat tänne myöhään maanantai-iltana ja tiistai-aamuna aikaisin oltaisiin sitten valmiita lähtöön :) Nyt sitten valmistelen tavaroita ja kotia lähtöä varten. Tänään kuurasin parvekkeet putipuhtaiksi. Maanantaina siivoan kodin kunnolla, jotta tullaan takaisin puhtaaseen kotiin. Parvekkeet kuitenkin likaantuvat jonkin verran.
 
Anopin taakaksi jää myös matkaruoan valmistelu joka tulee olemaan varmasti yaprak sarmasi ja yalan köfte (tehdään bulgurista, ei sisällä lihaa, todella herkullista). Me ostimme jo paljon hedelmiä torstain markkinoilta joten se puoli on hallussa. Tuliaisiksi aiomme viedä myös ison vesimelonin, koska ne ovat täällä todella halpoja (2 YTL:llä saa 10-15 kilon jätikän). Aamupalan me aiomme syödä meren rannalla matkan varrella. Tiedämme yhden todella hyvän leipomon Erdemlissä (noin tunnin päässä Mersinistä), josta aamulla saa uunilämpimiä piirakoita, täytettyjä suolaisia ja makeita leivonnaisia, aivan taivaallista. Ennen lähtöä valmistamme teetä ainostaan termospulloon ja voila, olemme valmiita :)
 
Matkareitti on Mersin-Silifke-Konya-Denizli-Mugla ja Marmaris. Matkan pituus 1000 km ja arvioitu matka-aika 15 tuntia. Pysähdyksiä tulee olemaan monia ja rauhallisesti köröttäen mennään. Aiomme ajaa mieheni kanssa puoliksi matkan jolloin myös kuljettajat lepäävät.
 
Matkakuume nousee :) 
 
Mainitsen jo nyt että blogissani tulee olemaan katkos aikavälillä 08.07 - 27.07.2008 matkan takia. En pysty varmaan kovin paljoa netissä käymään koska mieheni veljen kotona ei ole nettiä enkä ole nettikahvilassa ravaavaa tyyppiä :) Jos löydän tilaisuuden joskus karata nettiin niin tulen kirjoittelemaan kuulumisia.