Sain eilen uutisia äidiltäni että he olisivat tulossa kummitatini perheen kanssa tänne kesäkuuussa. Jee! Äiti on ollut vähän alamaissa viime aikoina koska ei ole pystynyt tulemaan tänne koska ei ole löytänyt ketään kenen kanssa matkustaa. Yksin hän ei uskalla vielä lähteä sokkeloimaan lentokentille. Nyt sitten kummitätini on alustavasti luvannut lähteä reissaamaan jos hänen miehensä saa vuorotteluvapaan 3 kuukaudeksi. Eli tulossa olisi porukkaa kokonaiset 5 hlöä yhdeksi viikoksi! Vaikka mitään ei ole vielä vahvistettu tai varattu niin en ole pystynyt hillitsemään itseäni ja miettiä mitä heidän kanssaan tehtäisi. Lasten kanssa on tietty mentävä uima-rannalle ja uima-altaalle (joita onneksi on paljon). Shoppailtava on parissa kauppakeskuksessa. Viedään heidät aamulla aamupalalle merenrannalle jossa voimme istua nurtsilla ja tehdä piknik :) Auringonpalvontaa partsilla ja tietty paljon juttutuokioita siitä mitä on täällä eläessä tapahtunut.
 
Tätä ennen isäni on myös tulossa. Tosin isäni tulee vaan yhdeksi päiväksi ensi kuun alussa. Olisin toivonut että olisi tullut pitempään mutta ei niin ei.... "rangaistukseksi" lähetin iskälle ison listan asioista joita kaipaan Suomesta ja toivoisin että matkalaukusta löytyisi:
Grillimarinadikastike
Valkosipulimauste
Felix suolakurkku
Kalaliemikuutiot
Kasvisliemikuutiot
Tupla, Daim, Kismet
Lakritsia
Valmisspagetteja (juusto ja napolitana)
Perunalastudippeja
Fazerin sinista
Dumleja
Kermajuustoa (Oltermanni)
Dominokekseja
Jaffa kekseja
Kaurakekseja
Fariinisokeri
Raesokeri
Sitruunapippuri
Neekerinsuukkoja (mansikka tai mocca)
Voileipapikkelsia
Karjalanpiirakoita
Micropopcornia
Nuudeleita (!!!)

Kalsium tabletteja (esim Pirkka)
suomalaisia DVD filmeja kuten esim tuntematon sotilas, vintiot, kummeli, talvisota, suomalaisia uutuusleffoja
Suomalaisia aikakausilehtia kuten seiska tai anna
Pesusieni
Pulloharja
Mantysuopa
 
Katotaan mitä tulee :)
 
Ja vielä kaiken päälle viikonlopuksi on lämpötilat nousemassa yli 30 asteen!!! Jippii!! Pääsen ekan kerran tohon partsille makoilemaan! Olen varmaan masokisti mutta olen todellakin kaivannut kunnon helteitä. En voi kuitenkaan unohtaa että noin kuukauden päästä täällä alkaa sellaiset helteet että oi oi.... se on kuitenkin parempi kuin tämä tämänhetkinen vakio 20 astetta joka ei oikein vielä lämmitä. Rakastan parvekkeella "elämistä" noina hellepäivinä. Aamupala, lounas, illallinen, tee, kaikki on parvekkeella syötävä sillä sisällä on tukalaa, päivisin istun varjossa läppärin kanssa tai katson telkkaria sisältä (näkyy hyvän partsilta), iltaisin juttelen mieheni kanssa kynttilänvalossa elämästä ja seuraamme kadun liikennettä :) Ehkä tänä kesänä jopa nukkuisimme partsilla... :)
 
Hyvää viikonloppua kaikille!