Viimeiset pari päivää on ollut todella kuuma. Lämpötila on pysynyt koko päivän ja yön 25-30 välillä. Aivan loistava kesäkeli. Valitettavasti se ei kuitenkaan jää tähän vaan pahempaa on tulossa....mutta haaveilen vaan siitä päivästä kun voin sanoa että "en kestä enäät tätä lämpöä ja aurinkoa." :) Se olisi varmaan jo joku paratiisin saavuttaminen.
 
Ilmojen lämmetessä myös vesi-ja hunajamelonit ovat kypsyneet. Eilen markkinoilla oli monella myyjällä tarjolla, pieniä, mutta herkullisia meloneita joita he maistattivat markkinavieraille :) Ostimme yhden vesimelonin joka oli jo todella makea ja aivan punainen sisältä. Aprikoosit, persikat ja nektarit tuoksuivat myös taivaallisilta mutta eivät ole vielä ihan kypsiä. Viikon päästä aivan varmasti nekin kypsyvät jo tarpeeksi. Kesä on siis täydellä vauhdilla käynnissä.
 
1580994.jpg
 
Ensi maanantaina anoppi ja mieheni sisko saapuvat tätinsä kanssa meille vierailulle. He varmaan vierailevat meillä noin viikon verran jonka jälkeen mieheni täti palaa takaisin Hollantiin, jossa asuu. Heidän kanssaan on siis tiedossa paljon markkinabongailua, kaupungilla kiertelyä ja ruoanlaittoa. Unohtamatta tietenkään viimeisimpiä sukulaisjuoruja ("jippii!!"). Tämä viikonloppu meneekin heidän vierailua valmistellessa. Siivousta, paikkojen siistimistä, suklaiden ja makeisten piilottamista (ovat kaikki ylipainoisia eikä mieheni halua heidän syövän yhtään makeata)....sellaista normaalia.
 
Kävimme myös tällä viikolla taas lääkärillä joka antoi meille tylyn neuvon mennä suoraan IVF-hoitoihin, enää ei hänen mielestään inseminaatiosta ole mitään hyötyä kun veriarvot oli koholla ja taas oli yks kysta munasarjassa. Niihin hoitoihin me varmaan mennään vasta elokuussa kunhan tää kesäloma saadaan alta pois. Lääkärin mielestä meillä ei myöskään ole mahdollisuutta normaalein keinoin raskautua joten syön sitten pari kuukautta e-pillereitä yhden toisen endometrioosiin auttavan lääkkeen kanssa.
 
 Saan varmaan taas anopilta kuulla kuinka heidän kylässään on joku rohtotohtori joka antaa jonkun yrttisekoituksen jolla tulisin kuulema raskaaksi kun yksi heidän tuttunsakin oli raskautunut sillä tavalla. Joo joo...mä ehkä luotan enempi lääketieteen professoriin kun johonkin yrttihulluun joka kaikenlisäksi pyytää 80 EÚR siitä sekoituksesta. Pitäisi saada nämä lapsettomuusasiat pois päästä muuten en pysty kesästä ollenkaan nauttimaan.