1497167.jpg
 
 
Viikko on taas ohi ja viikonloppu edessä. Eilinen päivä meni leppoisasti piknikin merkeissä. Aamuinen tapaaminen venyi aamupäivään koska meillä oli mieheni kanssa tehtävä pieni visiitti sairaalaan (raportin hakeminen). Ilma oli todella helteinen ja kaunis. Ystävämme olivat tuoneet myös syötävää joten söimme itsemme ähkyyn asti. Juttelimme kaikesta mahdollisesta aamiaisen jälkeen ja aika meni todella mukavasti. Iltapäivästä vierailimme myös paikallisessa Adese- kauppakeskuksessa. Kaiken tämän jälkeen huomasimme että kello olikin jo 17 joten kiire tuli kotiin! Miehelläni oli vielä asiaa kaupungilla joten me kävelimme noin tunnin verran keskustassa. Löysin tällä reissulla myös halvan vaateliikkeen jotka myivät tällä hetkellä kaikkea 3 YTL:llä kappale. Sieltä matkaan tarttuikin kolme tuotetta (3 oli päivän sana :) ) vaikka myyjä yrittikin myydä kaikkea mahdollista. Hänen mielestään olin isokokoinen ja tarjosi minulle kaikista vaatteista XL-kokoja. Ne olivat selvästi liian isoja ja vaikka mainittuani asiasta tämä pimeä myyjä ei ottanut asiasta moksistaan vaan löysi uuden XL-kokoisen hirvityksen....just joo...
 
Tänään meillä on edessä reissu lääkärille kontrolliin ja varmaan huomenna alkaa taas piikittely. Viimeinen inssi siis edessä ja vaikka se tällä hetkellä tuntuu vaan pakolliselta prosessilta, niin olen hiukan toiveikas sen suhteen. Onneksi meidän lääkäri on todella mukava (ja komea ;)) joten eiköhän tämäkin inssi mene miellyttävästi.
 
Muita suunnitelmia täksi päiväksi ei ole. Illalla katsomme varmaan Lostin uuden jakson, jota olen yrittänyt saada netistä koko päivän. Vielä pitäisi imuroida ennen kun mieheni tulee ja siistiä kämppä viikonloppua varten. Illalla varmaan teen ruoaksi taas kanarullia jogurttikastikkeella. Se oli niin hyvänmakuista viime kerralla ja meillä on kotona paljon yrttejä jotka tulisi käyttää ennen kuin pilaantuvat. Ostin viime markkinoilta uusia perunoita jotka ovat todella herkullisen näköisiä. Viikonloppuna varmaan valmistan jotain vähän juhlallisempaa niistä :) Tänään on viimeinen hellepäivä sillä säät viilenee. Isäni saapuminen lähestyy uhkaavasti eivätkä säät parane. Toivottavasti kuitenkin sääukko yläpuolella suo heille paljon aurinkoa ja lämpöä.
 
Hyvää viikonloppua!